Archive for March, 2009

Dalam kondisi stress…

Posted in Umum on March 26, 2009 by fackaladingdong

aku stress…

pendrive rosak…

segala data, gambar dan report aku ada tersimpan dalam pendrive…

aku semakin stress…

sebagai seorang jurutera, aku mengaplikasikan pelajaran Applied Mechanic untuk melepaskan stress aku…

dan inilah hasilnya…

dsc01800

sekian…

Mahal tau benda alah ni…

Posted in Peristiwa on March 22, 2009 by fackaladingdong

aktiviti selepas tamat praktikal…

dsc017941Optimus Prime

dsc017961

Menjadi Prime Mover bersenjata

dsc01795dan menjadi Prime mover biasa…

yeah…

sekian…

Komitmen itu penting

Posted in Uncategorized on March 7, 2009 by fackaladingdong

mohon kemaafan kepada bonda tersayang ku..tak dapat nak balik la cuti ni…sekarang sibuk dengan kerja..hari sabtu je kena overtime…kalau balik pun sekejap je… lagipun lecturer tersayang nak datang hari rabu ni…kena la buat preparation untuk kedatangan mereka…

nak dapatkan 4 flat katakan…

inilah pengorbananku kepada pensyarahku…

saya tahu cik sarah sedang baca blog saya tapi enggan memberi komen

sekian…

Kes Berat

Posted in Uncategorized on March 5, 2009 by fackaladingdong

Modus operandi : Internet
Lokasi : Perlis

Kegiatan menulis blog Hastapronto telah dapat dihidu oleh para pensyarah…

suspek pertama adalah Cik Siti Sarah, suspek kedua adalah Cik Azida…

kedua-dua suspek adalah akademik supervisor aku yang akan datang ke UMW…

oleh itu aku mestilah memuji mereka di dalam blog aku ini…semoga aku mendapat markah yang tinggi…

mereka berdua adalah pensyarah yang baik..

saya tahu cik berdua sedang baca blog saya tetapi enggan memberi komen…

sekian…