Dalam kondisi stress…

aku stress…

pendrive rosak…

segala data, gambar dan report aku ada tersimpan dalam pendrive…

aku semakin stress…

sebagai seorang jurutera, aku mengaplikasikan pelajaran Applied Mechanic untuk melepaskan stress aku…

dan inilah hasilnya…

dsc01800

sekian…

Advertisements

9 Responses to “Dalam kondisi stress…”

  1. oOHiPpiEBelleOo Says:

    mcmne bley rosak?
    ape yg rosak?
    nape g bukak sume?
    sabar dear…
    dugaan Allah nk uji…
    i luv u…

  2. uikkksss. hp ke tuh? biar betolll…. isk2. parah da ni.kene anta gi psychiatric nihhh.hahahhaha

  3. cik sarah,jangan percaya dengan kata2 afiq ni.sebenarnya pendrive tak rosak pun..dia saja je malas buat report tu.

  4. fatinyunus Says:

    hish2
    pendrive mmg gila
    kerana daku punya pendrive pun rosak
    ada ke meraka menuduh kerana laptopku yang bnyk virus(hahha)
    tipu2,
    ini gara dah nak rosak
    nasib kt sama.

  5. camtuhla rasanya time laptop aku yg kecik lagi molek tu buat hal. nak repair?? lagi mahal dari aku beli. all things for report yang aku buat semua ilang. hu.. kena buat baru.

    weh sabo ye!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: